LLH Østfold - Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner

LLH Østfold er et lite LLH-lag. Vårt mål er å skape møteplasser for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner i Østfold. Dem avholder jevnlig fester, men tar også opp politiske spørsmål på medlemsmøter.

og dem bidrar for at alle skal ha like rettigheter både på jobben og på skolen.

LLH Østfold har fått til at det har kommet en mangfoldsplan i Sarpsborg kommune.

The place - Hannestad Bedehus

Jeg syntes i år at julegaven bør gå til The place. The place er en klubb i Greåker og Tune menighet. De fokuserer masse på ungdom og at de skal ha et sted hvor de bare kan henge. Fram til nå er det mest konfirmanter som henger der pga obigatorisk oppmøte. Men det har selvfølgelig vært ungdom som henger der fordi det er en fantastisk plass å bare kunne være. Der kan man se på film, spille billjard, møte nye mennesker og kose seg med litt godteri. Ledergjengen som jobber på the place er en fantastisk engasjert gjeng som jobber alt de kan for at klubben skal være oppe.

krisesenteret

mange barn er på senteret og i en vanskelig situvasjon er det godt å få en ekstra oppmerksomhet .

Sarpsborg skøyteklubb

Jeg synes at i år bør julegaven gå til noen som engasjerer barn i idrett. Sarpsborg skøyteklubb er en liten klubb med et stort hjerte for barna som er med i klubben. De får et unikt tilbud i byen vår og 3 av klubbens løpere er nå tatt ut til det nasjonale mesterskapet i kunstløp. I fjor hadde klubben med 2 utøvere og den ene tok bronsemedalje og den andre ble nr 4. Det er stort for en liten by som vår. Selv om man ikke satser på å bli norgesmester har man et godt tilbud i denne klubben, vi satser like mye på bredde som på topp. Ønsket om at barn skal ha det gøy og lære seg grunnleggende skøyteteknikk for mestring er i fokus. I helgen hadde klubben juleshow og mange rørte foreldre så skøyteskolebarna gå forsiktig over isen. De litt tøffere aspirantene hadde egne løp og jammen klarte ikke de seg godt også! Kunstløp er en vakker sport som det dessverre vises alt for lite av på tv og i media i et land som har hatt den største stjernen gjennom tidene i sporten, Sonja Henie. I år er det jubileumsår for henne og da hadde det vært flott å markere det med en julegave fra SA til en klubb der foreldre og barn er meget engasjerte og bidrar til å sette byen vår på kartet.

Sa julegave 2012

Jeg synes DIORAMA Sang Dans og Drama bør få årets julegave. De engasjerer barn, og unge fra ca 3 til over 20 år. Setter opp flere forestillinger i året, og lar ALLE få være med. De gir både barn og unge muligheten til å prøve ut sine drømmer, samtidig som de lærer dem å tro på seg selv. Dette er viktig i dagens samfunn, med harde krav til å “bli” noe.

Karianne Teig fortjener årets juleglede!

Hei!

Karianne Teig fortjener en av årets julegleder for sitt utrettelige engasjement for andre som ikke har det så bra. I år er hun Sarpsborgansvarlig i “Hjelp oss å hjelpe – Østfold”, og samler inn alt fra mat, husholdningsartikler og klær til vanskeligstilte.

I tillegg stiller hun alltid opp for venner, familie og andre som trenger henne – selv om hun ikke nødvendigvis kjenner dem så godt!

Det burde fortjene en juleglede, mener nå jeg! :-)

Renovatører

Synes julegaven bør gå til renovatørene i Sarpsborg kommune (Norsk Gjenvinning) da de trosser all slags vær og vind for å hente avfallet vårt.

Leif skaar

han står på vær vinter sesong for at folk i alle aldre skal ha det gøy i kjerringåsen. Unsett om det er en bra sesong eller en dårlig sesong holder han ut år etter år.

Sa julegaven

Synes dere skal gi til Hjelp oss å hjelpe-østfold!

Frelsesarmeen

Gi pengene til Frelsesarmeen her i byen. Der gir de til de som trenger, og da blir det fordelt på forskjellige mennesker

SA-lesernes julegave

SA deler ut en julegave til en ideell organisajon, et lag eller en forening etter forslag fra leserne. Skriv inn ditt forslag i denne sonen, med en kort begrunnelse. Skriv inn ditt forslag her

Det eneste kriteriet er at den foreslåtte mottakeren enten må ha gjort seg spesielt fortjent til julegaven, eller at den trenger det spesielt.

SA-redaksjonen velger på bakgrunn av de innsendte forslagene ut en mottaker av 10.000 kroner som vi vil dele ut før julaften.
Skriv inn ditt forslag her

Frist for å sende inn bidrag er derfor satt til mandag 17. desember kl. 12.00 2012. Mer om sonen

Denne sonen er permanent stengt.

Origo SA-lesernes julegave er en sone på Origo. Les mer
Annonse