Viser arkivet for desember, 2012

LLH Østfold - Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner

LLH Østfold er et lite LLH-lag. Vårt mål er å skape møteplasser for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner i Østfold. Dem avholder jevnlig fester, men tar også opp politiske spørsmål på medlemsmøter.

og dem bidrar for at alle skal ha like rettigheter både på jobben og på skolen.

LLH Østfold har fått til at det har kommet en mangfoldsplan i Sarpsborg kommune.

The place - Hannestad Bedehus

Jeg syntes i år at julegaven bør gå til The place. The place er en klubb i Greåker og Tune menighet. De fokuserer masse på ungdom og at de skal ha et sted hvor de bare kan henge. Fram til nå er det mest konfirmanter som henger der pga obigatorisk oppmøte. Men det har selvfølgelig vært ungdom som henger der fordi det er en fantastisk plass å bare kunne være. Der kan man se på film, spille billjard, møte nye mennesker og kose seg med litt godteri. Ledergjengen som jobber på the place er en fantastisk engasjert gjeng som jobber alt de kan for at klubben skal være oppe.

krisesenteret

mange barn er på senteret og i en vanskelig situvasjon er det godt å få en ekstra oppmerksomhet .

Sarpsborg skøyteklubb

Jeg synes at i år bør julegaven gå til noen som engasjerer barn i idrett. Sarpsborg skøyteklubb er en liten klubb med et stort hjerte for barna som er med i klubben. De får et unikt tilbud i byen vår og 3 av klubbens løpere er nå tatt ut til det nasjonale mesterskapet i kunstløp. I fjor hadde klubben med 2 utøvere og den ene tok bronsemedalje og den andre ble nr 4. Det er stort for en liten by som vår. Selv om man ikke satser på å bli norgesmester har man et godt tilbud i denne klubben, vi satser like mye på bredde som på topp. Ønsket om at barn skal ha det gøy og lære seg grunnleggende skøyteteknikk for mestring er i fokus. I helgen hadde klubben juleshow og mange rørte foreldre så skøyteskolebarna gå forsiktig over isen. De litt tøffere aspirantene hadde egne løp og jammen klarte ikke de seg godt også! Kunstløp er en vakker sport som det dessverre vises alt for lite av på tv og i media i et land som har hatt den største stjernen gjennom tidene i sporten, Sonja Henie. I år er det jubileumsår for henne og da hadde det vært flott å markere det med en julegave fra SA til en klubb der foreldre og barn er meget engasjerte og bidrar til å sette byen vår på kartet.