Viser arkivet for november, 2012

Sa julegave 2012

Jeg synes DIORAMA Sang Dans og Drama bør få årets julegave. De engasjerer barn, og unge fra ca 3 til over 20 år. Setter opp flere forestillinger i året, og lar ALLE få være med. De gir både barn og unge muligheten til å prøve ut sine drømmer, samtidig som de lærer dem å tro på seg selv. Dette er viktig i dagens samfunn, med harde krav til å “bli” noe.

Karianne Teig fortjener årets juleglede!

Hei!

Karianne Teig fortjener en av årets julegleder for sitt utrettelige engasjement for andre som ikke har det så bra. I år er hun Sarpsborgansvarlig i “Hjelp oss å hjelpe – Østfold”, og samler inn alt fra mat, husholdningsartikler og klær til vanskeligstilte.

I tillegg stiller hun alltid opp for venner, familie og andre som trenger henne – selv om hun ikke nødvendigvis kjenner dem så godt!

Det burde fortjene en juleglede, mener nå jeg! :-)

Renovatører

Synes julegaven bør gå til renovatørene i Sarpsborg kommune (Norsk Gjenvinning) da de trosser all slags vær og vind for å hente avfallet vårt.

Leif skaar

han står på vær vinter sesong for at folk i alle aldre skal ha det gøy i kjerringåsen. Unsett om det er en bra sesong eller en dårlig sesong holder han ut år etter år.

Sa julegaven

Synes dere skal gi til Hjelp oss å hjelpe-østfold!

Frelsesarmeen

Gi pengene til Frelsesarmeen her i byen. Der gir de til de som trenger, og da blir det fordelt på forskjellige mennesker

Trøsken IL

Jeg synes Trøsken IL bør få SA-leserens julegave.

Hjelp oss og hjelpe

Jeg syns at hjelp oss og hjelpe fortjener denne julegaven, de gjør en fantastisk jobb med og hjelpe de som ikke har så mye:) Dette gjelder klær, mat, julegaver og ja alt en kan tenke seg:)

sa lesernes julegave 2012

Ildsjeler som varmestua,og frelsesarmen burde fått gaven hvert år. Det er jo faktisk de som stiller opp for byens folk som ikke har det så bra.

Fattige barn

Det er mange barn som ikke gleder seg til jul, som ikke får forventningene innfridd. Hva om disse pengene kunne deles opp slik at barn som trenger noe spesielt kan ønske seg dette til jul?